Группийн болон компанийн хүний нөөцийн бодлого, хэтийн төлөвлөлттэй уялдуулан хүний нөөцийн тогтолцоо, үндсэн функцуудыг хэрэгжүүлэхэд дэмжлэг үзүүлж ажиллах Байгууллагын хөгжлийн үйл явцыг удирдахад чиг үүргийн дэмжлэг үзүүлж, хамтран ажиллах Байгууллагын эерэг соёлыг төлөвшүүлэхэд манлайлан ажиллах ERP программ дээр ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, чанарын стандартыг ханган ажиллуулах, хяналт тавих Бэлэн болсон бүтээгдэхүүний тээвэрлэлт, түгээлт, хадгалалтанд хяналт тавих Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам заавар хөтөлбөр боловсруулах хэрэгжүүлэх хэвшүүлэх хяналт тавих Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, заавар зөвлөгөө өгөх Ажилтнуудын эрүүл мэндийн шинжилгээнд тогтмол анхаарч, цаг хугацаанд хамруулсан эсэхэд хяналт тавих
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, байгаль орчны хууль тогтоомж болон холбогдох стандартыг ажлын байранд хэрэгжүүлэх Нийт ажилтнуудыг Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Компанийн хэмжээнд ажилтны аюулгүй, эрүүл орчинд ажиллах, байгаль орчинд ээлтэй үйл ажиллагаа явуулах соёл, зан үйлийг төлөвшүүлэхэд дэмжлэг үзүүлж ажиллах