Ажилчдын цалин хөлсийг холбогдох дүрэм журмын дагуу бодох Татвар болон НББ тухай хууль дүрэм журмуудад нийцүүлэн цалин хөлсийг бодох суутгах хийх Ажилчдын цагийн нэгтгэлд хяналт тавих холбогдох нэгжийн удирдлагуудтай хамтран ажиллах Санхүүгийн тайлангуудыг цаг хугацаанд холбогдох байгууллагуудад тайлагнах; Татварын шалгалт болон хөндлөнгийн аудитын шалгалтанд бэлтгэх, ажлаа тайлагнах Удирдлагыг санхүүгийн мэдээллээр хангах;
Ажлын байранд ариутгал, Халдваргүйжүүлэлтийг стандартын дагуу хийх Хортон шавжийн тандалт, ариутгалын судалгаа хийх Ажлын байранд заагдсан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх Ажлын байрны чиг үүргийн дагуу шаардлагатай бичиг баримт боловсруулах
Өндөр зэрэглэлийн рестораны гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, чанартай цэвэр хүнсний материалаар эрүүл хоол үйлдвэрлэх
Амралтын байр, оффис, хурлын танхим, нийтийн талбайн бүх төрлийн цэвэрлэгээг стандартын дагуу өдөр тутам хийж гүйцэтгэх; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах; Орны цагаан хэрэглэл, бусад даавуун эдлэлийг солих, нөхөж тавих; Өрөөний эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, хянах; Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх
- Гадаад дотоодын зочдыг угтах, үдэх үйлчилгээг мэргэжлийн өндөр түвшинд үзүүлэх; - Биечлэн харилцах, утсаар харилцах соёлыг чанд баримтлан ажиллах; - Өндөр зэрэглэлийн ресортын дотоод зохион байгуулалтын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, мэдээллийн урсгалыг шуурхай байлгах тал дээр хамтран ажиллах; - Цэвэрлэгээ үйлчилгээнд хяналт тавих; - Бүртгэл мэдээлэл хөтлөх, тайлагнах; - Шууд удирдлагын даалгасан бусад ажил үүргийг хариуцан гүйцэтгэх;
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний соёлыг чанд мөрдлөгө болгон ажиллах Харилцагч үйлчлүүлэгч нарын санал сэтгэгдэлийн сонсож удирдлагуудад түргэн шуурхай мэдээллэж байх; Уух зүйлс, мөн хариуцсан бараа бүтээгдэхүүний захиалга, хадгалах хугацаа, чанар стандартыг хариуцаж хянаж ажиллах;
Ресортын бүх даавуун эдлэл угаалга, индүүдлэгийг стандартын дагуу хийж, тасралтгүй сэлгэлтийн нөөцтэй байлгах; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах, бүртгэл хөтөлөх; Угаалгын тоног төхөөрөмжүүдийн хэвийн аюулгүй ажиллагааг хангаж, зааварчилгааны дагуу хариуцлагатай харицах, Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх;
Үндсэн үүрэг нь: Өндөр зэрэглэлийн рестораны гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, чанартай цэвэр хүнсний материалаар эрүүл хоол үйлдвэрлэх, технологийн горимыг баримтах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах, ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл, аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана. Үүнд: Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж, батлагдсан жор технологийн дагуу бүтээгдэхүүнийг боловсруулж, хоол үйлдвэрлэх; Тухайн өдөр үйлдвэрлэсэн хоол, зууш, ундаанаас дээж авч зориулалтын саванд хийж, заасан дүрмийн дагуу хөргөгчинд 48 цаг хадгалсны дараа дээжийг устгаж, хяналтын дэвтэрт тэмдэглэсэн эсэхийг хянаж ажиллах, Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Ээлжийн тогооч нарын эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах нөхцөл боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалт хяналт тавьж, аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах, Тавагтай хоолны орц норм, халууны хэм тогтоогдсон стандартанд хэрхэн нийцэж буйд хяналт тавьж ажиллах, Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих;
Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх, Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх, захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах, Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах, Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах,
Хоол үйлчилгээг стандартын дагуу үйлчлэх; Харилцагч үйлчлүүлэгч нарын санал сэтгэгдэлийн сонсож удирдлагуудад түргэн шуурхай мэдээллэж байх; Уух зүйлс, мөн хариуцсан бараа бүтээгдэхүүний захиалга, хадгалах хугацаа, чанар стандартыг хариуцаж хянаж ажиллах;
Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих; Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор хоолны газрын тогооч, ажиллагсдын мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах; Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх; Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх;
Гадаадын зах зээлээс хүний нөөцийн бүрдүүлэлт хийх, Сонгон шалгаруулалтын бодлогын хэрэгжилтийг хангах, Сургалтын бодлого, төлөвлөгөө, хөтөлбөр, бичиг баримт боловсруулах, Сургалтын материал, гарын авлага бэлдэж хичээл заах, Сургалт хөгжил, дасан зохицох хөтөлбөр удирдах, ажилтанг ажлын байранд сургаж дадлагажуулах Ажилтныг тотвор суурьшилтай, сэтгэл хангалуун ажиллуулах хөтөлбөр удирдах, Хувь хүний хөгжил, мэргэжлийн ур чадварын, ажлын байрны зэрэг сургалтын хөтөлбөр боловсруулж гүйцэтгэлийг хангуулах
Бүтээгдэхүүн, үйлдвэрлэлийг технологи картын дагуу хийж гүйцэтгэх, Бүтээгдэхүүний орц, чанар стандартад хяналт тавих, Түүхий эд материалын хадгалалтын стандартыг мөрдөх, Ажлын байранд хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн стандартыг мөрдөн ажиллах,
Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих; Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор хоолны үйлдвэрлэлийн тогооч, ажиллагсдын мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах; Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх; Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх;
Кемпийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ өрөө байрны цэвэрлэгээнд эрүүл ахуй талаас стандартыг мөрдүүлэх, чанарын хяналт тавих Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйд тавигдах стандартыг хангаж ажиллах, эрдслээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хянах, эрсдлийн акт, зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж өгөх, мэдээллээр хангах Кемпийн өрөө байр, гадаа талбай зэрэгт эрүүл ахуйн хяналт тавьж, шаардагдах ариутгал, халдваргүйжилт, мэргэч болон шавьжны устгал, хоргүйжилтыг стандартын дагуу хийлгэх Кемпийн нийт ажилтнуудад ажил мэргэжил болон ажлын байрны эрүүл ахуйн сургалтыг тогтмол хийх холбогдох, заавар зөвлөмж, журам боловсруулах ХАБ-ын чанарын хяналт тавих, лабораторын шинжилгээнд дүгнэлт хийх, түүхий эдийн шинжилгээнд хяналт тавих Ажилтнуудын хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын хууль дүрэм стандартыг мөрдүүлэх
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомжийг мөрдүүлэх Ажлын байрны орчноос ажилтны эрүүл мэндэд сөргөөр нөлөөлж болзошгүй үйлдвэрлэлийн хортой аюултай хүчин зүйлээс урьдчилан сэргийлэх, хяналт тавих, арга зүйгээр хангах Шаардлагатай тохиолдолд анхан шатны тусламж үйлчилгээ үзүүлэх Хөдөлмөрийн нөхцлийн үнэлгээ хийх, гарсан дүгнэлтэнд хариу арга хэмжээг авч төлөвлөх хэрэгжүүлэх Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх
Барилга байгууламжийг зураг төслийн дагуу угсарч барих ажлыг удирдан зохион байгуулах, барилгын норм, дүрэм, стандарт, техникийн нөхцлийн шаардлагыг хангах, хяналт тавих Барилгын ажлыг норм дүрэм, зураг төсвийн дагуу төлөвлөсөн хугацаанд удирдан зохион байгуулж чанартай гүйцэтгэхэд хяналт тавьж ажиллах Барилга угсралтын ажлын уялдаа холбоог ханган удирдан зохион байгуулж ажил үүргийг хуваарилах Барилгын ажлын явцад ажилбар тус бүрд гаргасан ХАБЭА-эрсдэлийг үнэлж ажиллах Хэрэглэгдэх бараа материал, ажиллах хүч, техник хэрэгслийн хүрэлцээ бололцоог урьдчилан төлөвлөх уялдааг бодитойгоор дүгнэх
Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих; Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор хоолны газрын тогооч, ажиллагсдын мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах; Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх; Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх;
Стандарт , хууль дүрэм журмын дагуу баримт бүрдүүлэлт хийж тайлан баланс үнэн зөв гаргах тайлагнах Бизнес төлөвлөгөөний дагуу орлого, зардлыг хянах; БМ-н зарцуулалт, өртөг тооцооллыг хийж, хяналт тавих, зардлыг бууруулах анхаарал тавьж ажиллах; Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт, хамгаалалтад өдөр тутам хяналт тавьж, анхан шатны баримтын стандартыг хангаж ажиллах; Санхүүгийн тайлангуудыг цаг хугацаанд холбогдох байгууллагуудад тайлагнах; Удирдлагыг санхүүгийн мэдээллээр хангах; Санхүү бүртгэлийн албаны ажилчдаа удирдлагаар хангах ажилд нь хяналт тавих
Гадаадаас бараа захиалж, нийлүүлэлт хийх, Интернэт орчинд ажиллах бүрэн чадвартай, хайлт хийж барааны сонголт хийх, Төрөл бүрийн барааны үнийн судалгаа хийх, Барилгын материал, зочид буудлын эд хогшил, тоног төхөөрөмж зэрэг төрөл бүрийн барааны худалдан авалт нийлүүлэлт, Жолооны үнэмлэхтэй, жолоо барьж чаддаг Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан үндсэн чиг үүргийн дагуу
ХАБЭА-н менежментийн бодлогын бичиг баримт боловсруулах, хэрэгжилтийг хангах Ажилтнуудыг осол эндэгдлээс урьдчилан сэргийлэх, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Багийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах, үүсэж болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлэх Үүссэн аюул, ослын хор, нөлөөллийг бууруулах ажлыг төлөвлөх, зохион байгуулах Байгаль орчны шинжилгээ, үнэлгээ гаргах чадвартай
Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах, хянах үйл ажиллагаа, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх Өөрийн багт ажиллаж байгаа тогооч нарыг зохион байгуулж, гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллана.
Төслийн барилга байгууламжийн усан хангамж, ариутгах татуургын болон халаалт, агаар сэлгэлтийн шийдлийг эдийн засгийн хэмнэлттэй чанарын өндөр түвшинд гүйцэтгэх ажлыг удирдан зохион байгуулах Барилга байгууламжийн усан хангамж, ариутгах татуургын болон халаалт агаар сэлгэлтийн шугамын тоног төхөөрөмжийн шийдлийг гаргах Халаалт агааржуулалт, хөргөлт, цэвэр бохир усны шугамын тоног төхөөрөмжийн хэвийн ажиллагаа, ашиглалтыг хариуцан ажиллах Зургийн дагуу угсралт, ашиглалт, засвар үйлчилгээний ажилд хяналт тавих Тоног төхөөөрөмж, шугам сүлжээний зураг төслийг төлөвлөх, төсөв гаргах
Зураг төслийн дагуу барилгыг угсрах, барих ажлыг барилгын норм, дүрэм, стандарт техникийн нөхцлийн шаардлагыг хангах хяналт тавих Барилгын ажлын ажил үүргийн уялдаа холбоог хангаж хуваарилах, удирдан зохион байгуулах Барилгын ажлыг чанартай, үр дүнтэй гүйцэтгэх зорилгоор компанийн бусад алба нэгж удирдах албан тушаалтантай хамтран ажиллах Барилга бүтээцийн зураг зурах, төсөв тооцоолол гаргах
Компанийн бизнес төлөвлөгөөг боловсруулах үйл ажиллагааг төлөвлөх, төлөвлөсөн ажлыг хэрэгжүүлэхэд чиглэсэн үүрэг даалгавар, нөөцийг хуваарилах, зохион байгуулж, ажлын үр дүн үйл явцыг хянах Бодлого журам боловсруулах чадвартай, байгууллагуудтай гэрээ хийх Компанийн үйл ажиллагаа болон бүтээгдэхүүн үйлчилгээний өртөг, зардал хуваарилалт болон ашигт ажиллагаанд хяналт тавьж, бүтээмжийг нэмэгдүүлэх борлуулалтыг өсгөх, ашгийг нэмэгдүүлэн ажиллах Компанийн нийт ажилтнуудын ажил үүргийг жигд тэнцүү хуваарилах, өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангах, гүйцэтгэлийг хянах Бүтээгдэхүүн үйлчилгээтэй холбоотой технологийн шинэчлэл, инновацын туршлага, Know how-r эрэлхийлэн судалж хэрэгжүүлэх Компанийн үйл ажиллагаа болон санхүүгийн талаар тайлагнах
Амралтын байр, оффис, хурлын танхим, нийтийн талбайн бүх төрлийн цэвэрлэгээг стандартын дагуу өдөр тутам хийж гүйцэтгэх; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах; Орны цагаан хэрэглэл, бусад даавуун эдлэлийг солих, нөхөж тавих; Өрөөний эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, хянах; Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх
Үйлдвэрлэлийн сав суулга, аяга тавгийг стандартын дагуу угааж цэвэрлэх; Аяга тавагны бүтэн байдал болон тоо ширхэгэнд хяналт тавих; Ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах; Хоолны газрын шал, хана, хаалгыг өдөр бүр цэвэрлэж ариутгах ба их цэвэрлэгээг 7 хоног тутам хийх; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Цэвэрлэгээний багаж хэрэгслийг тусгай байранд хадгалах, тэдгээрийг цэвэрлэгээ хийж дууссаны дараа халуун усаар угааж, ариутгалын бодисоор халдваргүйжүүлэх;
Өөрт ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй байлгах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хөргөгч, хөлдөөгчийн эмх цэгц, цэвэрлэгээнд анхаарах; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Ахлах өгсөн заавар болон хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах; Түүхий эд материалыг хорогдол багатай бэлтгэх; Мах болон махан бүтээгдэхүүний чанарт анхаарал тавих; Гал тогооны бэлтгэл ажлыг хурдан шаламгай хариуцлагатай хийж гүйцэтгэх
Кемпийн бүх хэсгийн байр сууцны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалгын хэсгийг хариуцаж ажилтнуудыг удирдлагаар хангах, Ажлын төлөвлөгөөг нарийвчлан гаргаж, ажил үйлчилгээг чанартай гүйцэтгүүлэх, хянах захиалагчийн сэтгэл ханамжид хүрэх, ЗБ-ын менежмент, өрөө үйлчилгээний ажилтнаар мэргэшсэн
Кемпийн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ өрөө байрны цэвэрлэгээнд эрүүл ахуй талаас стандартыг мөрдүүлэх, чанарын хяналт тавих Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйд тавигдах стандартыг хангаж ажиллах, эрдслээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хянах, эрсдлийн акт, зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж өгөх, мэдээллээр хангах Кемпийн өрөө байр, гадаа талбай зэрэгт эрүүл ахуйн хяналт тавьж, шаардагдах ариутгал, халдваргүйжилт, мэргэч болон шавьжны устгал, хоргүйжилтыг стандартын дагуу хийлгэх Кемпийн нийт ажилтнуудад ажил мэргэжил болон ажлын байрны эрүүл ахуйн сургалтыг тогтмол хийх холбогдох, заавар зөвлөмж, журам боловсруулах ХАБ-ын чанарын хяналт тавих, лабораторын шинжилгээнд дүгнэлт хийх, түүхий эдийн шинжилгээнд хяналт тавих Ажилтнуудын хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын хууль дүрэм стандартыг мөрдүүлэх
Үндсэн үүрэг нь: Өндөр зэрэглэлийн рестораны гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, чанартай цэвэр хүнсний материалаар эрүүл хоол үйлдвэрлэх, технологийн горимыг баримтах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах, ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл, аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана. Үүнд: Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж, батлагдсан жор технологийн дагуу бүтээгдэхүүнийг боловсруулж, хоол үйлдвэрлэх; Тухайн өдөр үйлдвэрлэсэн хоол, зууш, ундаанаас дээж авч зориулалтын саванд хийж, заасан дүрмийн дагуу хөргөгчинд 48 цаг хадгалсны дараа дээжийг устгаж, хяналтын дэвтэрт тэмдэглэсэн эсэхийг хянаж ажиллах, Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Ээлжийн тогооч нарын эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах нөхцөл боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалт хяналт тавьж, аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах, Тавагтай хоолны орц норм, халууны хэм тогтоогдсон стандартанд хэрхэн нийцэж буйд хяналт тавьж ажиллах, Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих;
Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомжийг мөрдүүлэх Ажлын байрны орчноос ажилтны эрүүл мэндэд сөргөөр нөлөөлж болзошгүй үйлдвэрлэлийн хортой аюултай хүчин зүйлээс урьдчилан сэргийлэх, хяналт тавих, арга зүйгээр хангах Шаардлагатай тохиолдолд анхан шатны тусламж үйлчилгээ үзүүлэх Хөдөлмөрийн нөхцлийн үнэлгээ хийх, гарсан дүгнэлтэнд хариу арга хэмжээг авч төлөвлөх хэрэгжүүлэх Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх
Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих; Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор хоолны газрын тогооч, ажиллагсдын мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах; Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх; Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх;