Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

“Рэд Рок Холдинг” ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Зөөгч

Хоол үйлчилгээг стандартын дагуу үйлчлэх; Харилцагч үйлчлүүлэгч нарын санал сэтгэгдэлийн сонсож удирдлагуудад түргэн шуурхай мэдээллэж байх; Уух зүйлс, мөн хариуцсан бараа бүтээгдэхүүний захиалга, хадгалах хугацаа, чанар стандартыг хариуцаж хянаж ажиллах;

ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Хоол үйлчилгээний стандарт  дүрэм стандартыг мөрдүүлэн ажиллуулах; Ажилчдын хөдөлмөрийн сахилга батыг хангуулах, сургах, хөгжүүлэх талд дээр санаачлагатай ажиллах, удирдлагаар хангаж ажиллах Тогооч нартай нягт хамтран ажиллаж, рестораны үйл ажиллагааг байнга тасралтгүй сайжруулж байх; Аюулгүй ажиллагаа болон холбогдох заавар журмыг мөрдөн ажиллах; Удирдлагаас даалгасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх; Зочдын хүсэл сонирхолыг сонсон боломжит арга хэмжээг шуурхай авч ажиллах

Сантехникч

Ус хангамж, ариутгах татуургын шугам сүлжээ, барилга байгууламжийн цэвэр бохир усны шугамын хэвийн найдвартай ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх; Өдөр тутам шугам сүлжээний ашиглалтын хэвийн ажиллагааг шалган хянах, гэнэтийн эвдрэл гэмтлийг шуурхай арилгах; Дулааны тоног төхөөрөмжийн бэлэн байдлыг хангаж, үзлэг шалгалт хийж ажиллах; Шаардлагатай сэлбэг хэрэгсэл, материалын захиалга өгөх; Объектын эргэн тойронд хяналт шалгалт явуулж, анхаарал татсан, сэжигтэй байдал үүссэн / хаалга, цонх онгорхой, чимээ шуугиан гарсан/ үед гарсан зөрчлийг арилгах арга хэмжээ авах, шаардлагатай тохиолдолд холбогдох байгууллагад мэдэгдэх; Объектын хэвийн байдал алдагдсан /хулгай дээрэм, гал, усны аюул, аваар осол гарах/ үед холбогдох байгууллага болон удирдах албан тушаалтанд цаг алдалгүй мэдэгдэх;

Дэд захирал

Компанийн бизнес төлөвлөгөөг боловсруулах үйл ажиллагааг төлөвлөх, төлөвлөсөн ажлыг хэрэгжүүлэхэд чиглэсэн үүрэг даалгавар, нөөцийг хуваарилах, зохион байгуулж, ажлын үр дүн үйл явцыг хянах Бодлого журам боловсруулах чадвартай, байгууллагуудтай гэрээ хийх Компанийн үйл ажиллагаа болон бүтээгдэхүүн үйлчилгээний өртөг, зардал хуваарилалт болон ашигт ажиллагаанд хяналт тавьж, бүтээмжийг нэмэгдүүлэх борлуулалтыг өсгөх, ашгийг нэмэгдүүлэн ажиллах Компанийн нийт ажилтнуудын ажил үүргийг жигд тэнцүү хуваарилах, өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангах, гүйцэтгэлийг хянах Бүтээгдэхүүн үйлчилгээтэй холбоотой технологийн шинэчлэл, инновацын туршлага, Know how-r эрэлхийлэн судалж хэрэгжүүлэх Компанийн үйл ажиллагаа болон санхүүгийн талаар тайлагнах

Рестораны менежер /ресорт/

Хоол үйлчилгээний стандарт  дүрэм стандартыг мөрдүүлэн ажиллуулах; Ажилчдын хөдөлмөрийн сахилга батыг хангуулах, сургах, хөгжүүлэх талд дээр санаачлагатай ажиллах, удирдлагаар хангаж ажиллах Тогооч нартай нягт хамтран ажиллаж, рестораны үйл ажиллагааг байнга тасралтгүй сайжруулж байх; Аюулгүй ажиллагаа болон холбогдох заавар журмыг мөрдөн ажиллах; Удирдлагаас даалгасан бусад ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх; Зочдын хүсэл сонирхолыг сонсон боломжит арга хэмжээг шуурхай авч ажиллах

Зочид буудлын мэргэжилтэн

Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, заавар зөвлөгөө өгөх, удирдлагар хангаж ажиллах Зочлох үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлж буй эсэхэд хяналт тавих Зочин угтах хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдлагаар хангах, хянах Зочин болон захиалгатай холбоотой асуудлыг зохицуулах, шийдвэрлэх Нэгжүүдийн харилцан уялдаа холбоог хангаж ажиллах Захиалга, зочны өрөө байртай холбоотой бүх асуудлыг зохицуулах Зочлох үйлчилгээний  бодлогын баримт бичиг боловсруулах, шинэчлэх  

Ахлах нягтлан бодогч

НББ-ийн бодлого, стандартын дагуу компанийн санхүү, татвар болон нийгмийн даатгалын тайлан гарган, дүн шинжилгээ хийж удирдлагад мэдээлэх, харьяалах татвар, санхүү, нийгмийн даатгалын байгууллагуудад тайланг хүргүүлэх, үүссэн өр авлагын тооцоо нийлэх; Компанийн өр авлагыг барагдуулах, насжилт өндөртэй өр, авлага үүсгэхгүй байхад анхаарч санхүүгийн үйл ажиллагааг оновчтой зохион байгуулах, харилцагч байгууллагуудтай тоооцоо нийлэх; Ажилчдын цалин хөлс, хөдөлмөрийн чадвар түр алдсаны тэтгэмж, жирэмсний болон амаржсаны тэтгэмж, ээлжийн амралтын олговор болон компанийн бусад олговор зэргийг зохих журмын дагуу тооцон олгох, Үндсэн хөрөнгө болон түүнтэй адилтгах зүйлсийн холбогдох тооцоо хийх, баталгаажуулах, элэгдлийг тооцоолох, тайлагнах;  Гадаадаас худалдан авсан бараа материал үндсэн хөрөнгийг баримт болон биет байдалд үндэслэн хүлээн авч өртөг тооцоолол хийж, бүртгэх; Хүчин төгөлдөр анхан шатны баримтыг үндэслэн Сангийн сайдын тушаалаар батлагдсан заавар, журам болон НББОУС-ын дагуу нягтлан бодох бүртгэлийг хөтлөх;

Эрүүл ахуйч

Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ ажлынбайрны цэвэрлэгээнд эрүүл ахуйн стандартыг мөрдүүлэх, чанарын хяналт тавих, Хүнсний бүтээгдэхүүний худалдан авалт, хоол үйлдвэрлэлийн процесс боловсруулалтад хяналт тавих, Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйд тавигдах стандартыг хангаж ажиллах, эрдслээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хянах, эрсдлийн акт, зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж өгөх, мэдээллээр хангах ХАБ-ын чанарын хяналт тавих, лабораторын шинжилгээнд дүгнэлт хийх, түүхий эдийн шинжилгээнд хяналт тавих Ажилтнуудын хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын хууль дүрэм стандартыг мөрдүүлэх

Чанарын мэргэжилтэн, ажилтан 2 орон тоо

Компанийн  дотоод хяналтын журам, заавар  хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих Хяналтын үл тохирол, зөрчил илэрсэн үед залруулах арга хэмжээ авч ажиллах Үйл ажиллагаатай холбоотой гаргасан аливаа гомдол, саналыг хүлээн авч шийдвэрлэх, хяналт тавих Олон улсын стандартыг нэвтрүүлэх, хэрэгжүүлэх, баталгаажуулах ажлыг зохион байгуулахад оролцох  Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, байгаль орчны холбогдох стандартын шаардлагад нийцсэн үйл ажиллагаа явуулах, хэрэгжилтэнд хяналт тавих

Нярав

Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх, Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх,  захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах,  Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах,  Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан  сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах, 

Дотоод хяналтын менежер

Олон улсын болон Монгол улсын хууль стандартын шаардлагад нийцсэн дотоод хяналтын журам, заавар боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэнд хяналт тавих Хяналтын үл тохирол, зөрчил илэрсэн үед залруулах арга хэмжээ зөвлөмж гаргах Үйл ажиллагаатай холбоотой гаргасан аливаа гомдол, саналыг хүлээн авч шийдвэрлэсэн байдалд хяналт тавих Олон улсын стандартыг нэвтрүүлэх, хэрэгжүүлэх, баталгаажуулах ажлыг зохион байгуулах  Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, байгаль орчны холбогдох стандартын шаардлагад нийцсэн үйл ажиллагаа явуулах, хэрэгжилтэнд хяналт тавих

Нягтлан бодогч /Шинэ төгсөгч сургаж авна./

  Нягтлан бодох бүртгэлийн бүх төрлийн ажил хариуцах чадвар бүхий тайлан тооцоо, тооллого хийх чадвартай байх, багаа сайн удирдах Цагийн системтэй цалин бодох НДШ, ХХОАТ гаргуулж сургана, ХХОАТ мэдлэгтэй байх,   

Төслийн менежер

Байгууллагын үйл ажиллагааг төлөвлөх, төлөвлөсөн ажлыг хэрэгжүүлэхэд чиглэсэн үүрэг даалгавар, нөөцийг хувиарлах, зохион байгуулан ажлын үр дүн үйл явцыг хянах Бодлого журам боловсруулах чадвартай, байгууллагуудтай гэрээ хийх Төслийн өдөр тутмын ажлыг удирдлагаар хангах, зохион байгуулах, хяналт тавьж хэрэгжилтийг хангах Удирдлагыг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Баг удирдаж ажиллах, түргэн шуурхай зохицуулалт хийх чадвартай

Ерөнхий тогооч, технологич, ахлах тогооч

Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх ажиллагаанд хяналт тавих, Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах, хянах үйл ажиллагаа, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх, Ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх, Өөрийн багт ажиллаж байгаа тогооч нарыг зохион байгуулж, гүйцэтгэлд хяналт тавьж ажиллах, Хамтран ажиллах байгууллагаас ирсэн меню болон хоолны амт чанартай холбоотой захидалд хариу өгөх, санал бичих, асуудал шийдвэрлүүлж ажиллах, Бүтээгдэхүүний өртөг зардал тооцох нягтлан бодогчтой хамтран ажиллах,

ХАБЭА-н ажилтан

ХАБЭА-н менежментийн бодлогын бичиг баримт боловсруулах, хэрэгжилтийг хангах Ажилтнуудыг осол эндэгдлээс урьдчилан сэргийлэх, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах Багийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах, үүсэж болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлэх Үүссэн аюул, ослын хор, нөлөөллийг бууруулах ажлыг төлөвлөх, зохион байгуулах Байгаль орчны шинжилгээ, үнэлгээ гаргах чадвартай Ажилтнуудад өдөр тутам ХАБ зааварчлага өгч, баримт хөтлөх, баталгаажуулах

Хөдөлмөрийн эрүүл ахуйч /ростероор/

Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомжийг мөрдүүлэх Ажлын байрны орчноос ажилтны эрүүл мэндэд сөргөөр нөлөөлж болзошгүй үйлдвэрлэлийн хортой аюултай хүчин зүйлээс урьдчилан сэргийлэх, хяналт тавих, арга зүйгээр хангах Шаардлагатай тохиолдолд анхан шатны тусламж үйлчилгээ үзүүлэх Хөдөлмөрийн нөхцлийн үнэлгээ хийх, гарсан дүгнэлтэнд хариу арга хэмжээг авч төлөвлөх хэрэгжүүлэх, хангах Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх

Гадаад худалдааны мэргэжилтэн /Холдинг/

Харилцагч байгууллагатай хамтран ажиллах гэрээ байгуулах, бараа нийлүүлэлт татан авалтыг цаг хугацаанд нь хийж, хяналт тавьж хамтран ажиллах, Төрөл бүрийн барааны үнийн судалгааг гадаад болон дотоодын зах зээл дээр хийж хамгийн боломжит үнэ, тариф, бүтээгдэхүүний чанарын талаар удирдлагыг мэдээллээр хангах Барилгын материал, зочид буудлын эд хогшил, тоног төхөөрөмж, хүнсний бүтээгдэхүүн, хоол үйлдвэрлэлийн бүтээгдэхүүн зэрэг төрөл бүрийн барааны худалдан авалт, нийлүүлэлт хийх Гадаадаас бараа захиалж, нийлүүлэлт хийх, Интернэт орчинд ажиллах бүрэн чадвартай, хайлт хийж барааны сонголт хийх мэдрэмж сонгож сайтай байх Жолооны үнэмлэхтэй, жолоо барьж чаддаг Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан үндсэн чиг үүргийн дагуу

Ашиглалтын инженер /Ресорт/

Ресортын барилгын ашиглалт хариуцаж, норм, дүрэм, стандарт техникийн нөхцлийн шаардлагыг бүрэн хангаж буй эсэхэд тогтмол хяналт тавьж ажиллах, Компанийн ИТА -ын  өдөр тутмын ажлын ажил үүргийн уялдаа холбоог хангаж, хуваарилах, удирдан зохион байгуулж ажиллах,  Компанийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах зорилгоор холбогдох байгууллагатай гэрээтэй ажиллаж үзлэг шалгалтыг тогтмол хийж, аливаа эрсдэл, доголдлоос урьдчилан сэргийлж ажиллах, бусад алба нэгж удирдах албан тушаалтантай хамтран ажиллах Барилгын урсгал засвар үйлчилгээг тогтмол хийж, цэвэрлэх байгууламж, сантехник, цахилгааны талаар өргөн мэдлэгтэй байж төсөв, тооцоолол гаргах Удирдлагын өгсөн үүрэг даалгавар биелүүлж, мэдээллээр хангаж ажиллах

Шинэ төгсөгч болон оюутан таныг урьж байна. /РРХ/

 Нягтлан бодогч Бараа материал, үндсэн хөрөнгөд орлого авч, эд хариуцах БМ-н зарцуулалт, өртөг тооцооллыг хийж, хяналт тавих, Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт, хамгаалалтад өдөр тутам хяналт тавьж, анхан шатны баримтын стандартыг хангаж ажиллах; Өдөр тутмын бүртгэлийн хяналт хийж ажиллах Бусад ажилтан ХНМэргэжилтэн, санхүүгийн шинжээч, эдийн засагч зэрэг ажлын байруудад сургаж авна.

Хүний нөөцийн мэргэжилтэн

Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу чиг үүргүүд гүйцэтгэх Байгууллагын бүтэц орон тооны дагуу нөөц бүрдүүлэлт хангаж ажиллах Хүний нөөцийн сонгон шалгаруулалтын бодлогын хэрэгжилтийг хангах Бичиг баримт хөтлөх, боловсруулах, судалгаа шинжилгээ хийх

Худалдан авалтын мэргэжилтэн /Инкон/

Захиалгын дагуу харилцагч, ханган нийлүүлэгчийн судалгааг хийж, 3-с доошгүйг сонгож, удирдлагад танилцуулан сонголт хийнэ; Харилцагч байгууллагатай хамтран ажиллах гэрээ байгуулах, бараа нийлүүлэлт татан авалтыг цаг хугацаанд нь хийж, хяналт тавьж хамтран ажиллах, Худалдан авах тоног төхөөрөмж, материалын үнийн судалгааг гадаад болон дотоодын зах зээл дээр хийж хамгийн боломжит үнэ, тариф, бүтээгдэхүүний чанарын талаар удирдлагыг мэдээллээр хангах, шийдвэр гаргуулах Худалдан авалттай холбоотой бүх баримт бичгийн бүрдүүлэлтийг ERP системд бүртгэх, санхүүгийн хэлтэстэй холбоотой ажиллах Компанийн дотоод захиалагч болон бараа үйлчилгээ нийлүүлэгч байгууллагуудтай хамтран ажиллах, ханган нийлүүлэгчдийн тоог нэмэгдүүлэх, холбогдох  судалгаа хийж, тогтмол сайжруулалт хийж  ажиллах                                                                    Ханган нийлүүлэгч, харилцагчтай тооцоо нийлэх, санхүүгийн бүртгэл, тооцооны хувьд зөрчилгүй ажиллах,                                                                                                                                                                                            Гадаадаас бараа захиалж, нийлүүлэлт хийх, Интернэт орчинд хайлт хийж, тоног төхөөрөмжийн шинэ шийдэл, орчин үеийн шинэ мэдээллийг байнга судлах, удирдлагыг мэдээллээр хангаж ажиллах, Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад үндсэн чиг үүргийн дагуу ажиллах,

Эдийн засагч /Инкон/

Компанийн үйл ажиллагааны салбар чиглэл бүрээр эдийн засгийн мэдээлэл бэлтгэх, бизнес төлөвлөгөөг боловсруулахад шаардлагатай мэдээллийг цуглуулах; Батлагдсан  төсвүүдийг нэгтгэх, бизнес төлөвлөгөөг  боловсруулах, танилцуулах, хянуулах, Батлагдсан төсвүүдийг ERP системд оруулах, гүйцэтгэлийг тайлагнах; Төслүүдийн төсвийн гүйцэтгэлд дүн шинжилгээ хийж, ашигт ажиллагааг хангах, алдагдлыг бууруулах санал-тооцоолол гарган танилцуулах, шинэ төсөл хөтөлбөрийн санхүүгийн тооцоолол хийх,                                                                Төслийн төлөвлөлтийн хэрэгжилтийг хэлтсийн удирдлагуудтай  хамтран хянаж ажиллах, төлөвлөгөөний биелэлтийн дүгнэлт гарган удирдлагад  танилцуулах Төслийн хөрөнгө, зарцуулалтын гүйцэтгэлийг гаргах, мөнгөн урсгалын тайланг бэлтгэн удирдлагуудад танилцуулах.                                                                                                                                                                                  Батлагдсан нормын дагуух зарцуулалтууд дээр судалгаа хийх, норм өссөн болон буурсан шалтгааныг тодруулах, залруулах-арга хэмжээний санал боловсруулж батлуулан хэрэгжүүлэх,  шаардлагатай тохиолдолд шинэчлэн батлуулах; Автомашин техникийн түрээсийн үнэлгээ батлуулах; Өндөр дүнтэй худалдан авалтын эдийн засгийн үр өгөөжийн тооцоолол хийх, худалдан авах болон түрээслэх санал бүхий ТЭЗҮ  бэлтгэх,                                                                                                                                        

ХАБЭА-н ажилтан ростероор

Кэмпийн бүх хэсгийн ажлын байр, ажилтнуудын хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын хууль, дүрэм, стандартыг мөрдүүлэх; Ажлын байр, тоног төхөөрөмж болон ажилтны ур чадвар, ажил гүйцэтгэхтэй холбоотой осол, эндэгдлээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах; Ажилтнуудад зориулсан хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын талаарх сургалтын төлөвлөгөө хийх, сургалтыг зохион байгуулах, тогтмолжуулах; Кэмпийн нэгж хэсгүүдэд холбогдох зааварчилгаа, дүрэм журам, аюулгүй ажиллагааны бодлогын бичиг баримт боловсруулах; Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний процесст хяналт тавих, алдагдсан тохиолдолд арга хэмжээ шуурхай авах; Хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй байдлын төлөвлөгөө боловсруулах;

Нарийн боовны тогооч /Рэд рок катеринг ХХК/

Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу бүтээгдэхүүн /нарийн боов/ үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүний амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд гаргах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлдэх; Хувийн болон ажиллаж буй орчны эрүүл ахуй, цэвэрлэгээнд анхаарч ажиллах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; 

Хөдөлмөрийн эрүүл ахуйч /ростероор/

Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн тухай хууль тогтоомжийг мөрдүүлэх; Ажлын байрны орчноос ажилтны эрүүл мэндэд сөргөөр нөлөөлж болзошгүй үйлдвэрлэлийн хортой аюултай хүчин зүйлээс урьдчилан сэргийлэх, хяналт тавих, арга зүйгээр хангах; Шаардлагатай тохиолдолд анхан шатны тусламж үйлчилгээ үзүүлэх; Хөдөлмөрийн нөхцлийн үнэлгээ хийх, гарсан дүгнэлтэнд хариу арга хэмжээг авч төлөвлөх хэрэгжүүлэх; Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх;

Тогооч /Рэд рок катеринг ХХК/

Төлөвлөлт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж үйлчилгээнд гаргах; Хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдүүлж ажиллах; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;

НЯРАВ /Pостероор ажиллах/

Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх; Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах; Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх,  захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах; бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах;  Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах;  Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан  сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах;

Технологич

Хоолны жор, технологи боловсруулж мөрдүүлэх, технологийн карт боловсруулах, бүтээгдэхүүний амт, чанар, аюулгүй байдалд хяналт тавих; Хоолны амт чанарыг сайжруулах, аюулгүй байдлыг хангах зорилгоор хоолны үйлдвэрлэлийн тогооч, ажиллагсдын мэдээллээр тогтмол хангаж, сургалт зохион байгуулах; Хоол, бүтээгдэхүүнээс дээж авах, устгах үйл ажиллагаанд хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдээс хоолны амт, чанартай холбоотой гарсан санал, гомдлыг судалж тухай бүр барагдуулж байх; Хоолны газарт ашиглагдаж буй тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн аюулгүй ажиллагаа, ариутгал, цэвэрлэгээний зааврыг боловсруулж ажлын байранд мөрдүүлэх;

Сантехникч

Ус хангамж, ариутгах татуургын шугам сүлжээ, барилга байгууламжийн цэвэр бохир усны шугамын хэвийн найдвартай ажиллах нөхцөлийг бүрдүүлэх; Өдөр тутам шугам сүлжээний ашиглалтын хэвийн ажиллагааг шалган хянах, гэнэтийн эвдрэл гэмтлийг шуурхай арилгах; Дулааны тоног төхөөрөмжийн бэлэн байдлыг хангаж, үзлэг шалгалт хийж ажиллах; Шаардлагатай сэлбэг хэрэгсэл, материалын захиалга өгөх; Объектын эргэн тойронд хяналт шалгалт явуулж, анхаарал татсан, сэжигтэй байдал үүссэн / хаалга, цонх онгорхой, чимээ шуугиан гарсан/ үед гарсан зөрчлийг арилгах арга хэмжээ авах, шаардлагатай тохиолдолд холбогдох байгууллагад мэдэгдэх; Объектын хэвийн байдал алдагдсан /хулгай дээрэм, гал, усны аюул, аваар осол гарах/ үед холбогдох байгууллага болон удирдах албан тушаалтанд цаг алдалгүй мэдэгдэх;

Өрөө үйлчилгээний ажилтан

Амралтын байр, оффис, хурлын танхим, нийтийн талбайн бүх төрлийн цэвэрлэгээг стандартын дагуу өдөр тутам хийж гүйцэтгэх; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах; Орны цагаан хэрэглэл, бусад даавуун эдлэлийг солих, нөхөж тавих; Өрөөний эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, хянах; Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх

Зөөгч

Хоол үйлчилгээг стандартын дагуу үйлчлэх; Харилцагч үйлчлүүлэгч нарын санал сэтгэгдэлийн сонсож удирдлагуудад түргэн шуурхай мэдээллэж байх; Уух зүйлс, мөн хариуцсан бараа бүтээгдэхүүний захиалга, хадгалах хугацаа, чанар стандартыг хариуцаж хянаж ажиллах;

Жолооч /Ростероор/

Тээврийн хэрэгслийн техникийн бүрэн байдал, цаг хугацаанд үзлэгт хамруулж, бэлэн байдлыг хангах; Жолоочийн замын тооцооны хуудсыг тээврийн хэрэгсэл бүрээр хөтлөх; Аюулгүй ажиллагаа болон холбогдох заавар журмыг мөрдөн ажиллах; Шаардлагатай тохиолдолд тээврийн хэрэгсэлд засвар үйлчилгээ хийх;

Угаагч /Ростероор/

Үйлдвэрлэлийн сав суулга, аяга тавгийг стандартын дагуу угааж цэвэрлэх; Аяга тавагны бүтэн байдал болон тоо ширхэгэнд хяналт тавих; Ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах; Хоолны газрын шал, хана, хаалгыг өдөр бүр цэвэрлэж ариутгах ба их цэвэрлэгээг 7 хоног тутам хийх; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Цэвэрлэгээний багаж хэрэгслийг тусгай байранд хадгалах, тэдгээрийг цэвэрлэгээ хийж дууссаны дараа халуун усаар угааж, ариутгалын бодисоор халдваргүйжүүлэх;

Өрөө үйлчилгээний ажилтан

Амралтын байр, оффис, хурлын танхим, нийтийн талбайн бүх төрлийн цэвэрлэгээг стандартын дагуу өдөр тутам хийж гүйцэтгэх; Цэвэрлэгээний болон хангамж материалыг стандартын дагуу тоо хэмжээгээр тавих, хянах; Орны цагаан хэрэглэл, бусад даавуун эдлэлийг солих, нөхөж тавих; Өрөөний эд хогшлын бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах, хянах; Хуваарийн дагуу төлөвлөгдсөн цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг хугацаанд хийх

Ахлах тогооч, тогооч

Үндсэн үүрэг нь: Өндөр зэрэглэлийн рестораны  гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, чанартай цэвэр хүнсний материалаар эрүүл хоол үйлдвэрлэх, технологийн горимыг баримтах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах, ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл, аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана.   Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалт хяналт тавьж, аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах,  Тавагтай хоолны орц норм, халууны хэм тогтоогдсон стандартанд хэрхэн нийцэж буйд  хяналт тавьж ажиллах,  Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих;

Ресепшн

- Гадаад дотоодын зочдыг угтах, үдэх үйлчилгээг мэргэжлийн өндөр түвшинд үзүүлэх; - Биечлэн харилцах, утсаар харилцах соёлыг чанд баримтлан ажиллах; - Өндөр зэрэглэлийн ресортын дотоод зохион байгуулалтын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, мэдээллийн урсгалыг шуурхай байлгах тал дээр хамтран ажиллах; - Цэвэрлэгээ үйлчилгээнд хяналт тавих; - Бүртгэл мэдээлэл хөтлөх, тайлагнах;

Кэмп Админ

Кемпийн ажиллах хэвийн үйл ажиллагааг хууль, дүрэм журам, батлагдсан стандартын дагуу ажиллуулахад туслалцаа үзүүлэх; Кемпийн хоол үйлчилгээ, өрөө байрны захиалгуудыг цаг хугацаанд авах, холбогдох нэгж хэсгүүдэд захиалгыг баталгаажуулж өгөх, өөрчлөлтийг тухай бүрт мэдэгдэж, захиалагчийн сэтгэл ханамжид хүрч ажиллах; Кемпийн ажилтнуудын цаг бүртгэлийг хийх, нягтлан бодогчид тайлан бэлдэж өгөх; Кемпийн үйл ажиллагаа болон захиалгын өдөр тутмын мэдээг захиалагч болон удирдах ажилтнуудад бэлдэж, тайлагнах; Заал үйлчилгээний гомдол саналыг шийдвэрлэх, хэрэглэгчийн сэтгэгдэл холбогдох саналыг бүртгэх, удирдлагад тайлагнах, шийдвэрлүүлэх; Кемпийн өдөр тутмын захиргааны бичиг хэргийн ажлыг хийж гүйцэтгэх; Кемпийн бичиг баримтыг стандартын дагуу архивлах;

САВЛАГЧ /Нисэх/

Хоол үйлдвэрлэлийн процессд савлах хэсэгт ажиллах; Хоол үйлдвэрлэлийн стандартын дагуу хоол савлах боож баглах; Савлагааны процессд бэлтгэгдэн ирсэн хоолонд хяналт тавих; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Хурдтай, цаг ашиглалт өндөр байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;

БЭЛТГЭГЧ /Нисэх/

Өөрт ноогдсон ажлын талбарыг эмх цэгцтэй байлгах; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх; Хөргөгч, хөлдөөгчийн эмх цэгц, цэвэрлэгээнд анхаарах; Хувийн ариун цэврийг чандлан сахих; Ахлах өгсөн заавар болон хоол үйлдвэрлэлийн стандартыг мөрдөж ажиллах; Түүхий эд материалыг хорогдол багатай бэлтгэх; Мах болон махан бүтээгдэхүүний чанарт анхаарал тавих; Гал тогооны бэлтгэл ажлыг хурдан шаламгай хариуцлагатай хийж гүйцэтгэх

АХЛАХ ТОГООЧ /Нисэх/

Агаарын хөлгөөр зорчих зорчигчдын хоол үйлдвэрлэл Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх; Тухайн өдөр үйлдвэрлэгдсэн хоол, зууш, ундаанаас дээж авч зориулалтын саванд хийж тэмдэглэл хөтлөх; Тогооч нь төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж худалдаа, үйлчилгээнд шилжүүлэх; Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах; Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт, түүхий эд бараа материалын чанарт анхаарах;

ТОГООЧ /нисэх/

Агаарын хөлгөөр зорчигчийн хоол үйлдвэрлэх; Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт дүрэм журмыг баримтлан ажиллах; Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах; Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх; Цаг ашиглалт сайн байх; Дараа өдрийн үйлдвэрлэлийн түүхий эд материалыг бэлтгэх;

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Сүхбаатар дүүрэг, 1-р хороо, Соёл амралтын хүрээлэн, П.Гэндэнгийн гудамж-16, Цэнтрал оффис 4 давхарт

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.