Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Аяан Хотелс энд Ресортс ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Зочидод чанартай бүтээгдэхүүн, үйлчилгээг хүргэхийн тулд рестораны үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах. 

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

ЗАРДАЛ ХЯНАГЧ НЯГТЛАН БОДОГЧ /COST CONTROLLER/

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.

Stewarding manager

Stewarding manager provides required support to successfully maintain sanitation and cleanliness standards in all kitchen and food service facilities, including loading bays and kitchen equipment.

САНТЕХНИКЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийн дагуу.

ЗОЧИН УГТАХ АЖИЛТАН /Ресепшн/

Зочдыг найрсгаар хүлээн авах, бүртгэл хөтлөлтийг стандартын дагуу хийж гүйцэтгэх, Төлбөр тооцоог хүлээн авах Зочдын санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч зохих журмын дагуу шийдвэрлэх, дамжуулах Зочид буудлын талаарх мэдээллийг зочдод танилцуулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийн дагуу Оффисын болон хэрэглээний програмуудыг ашиглах чадвартай байх

КАМЕР ХЯНАЛТЫН АЖИЛТАН /эмэгтэй/

Зочид буудлын аюулгүй байдлын камер хяналтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг гүйцэтгэх  

FRONT-OFFICE DUTY MANAGER

Responsible for managing front-desk operations of the shift to ensure guest satisfaction in the hotel. Supervises front-desk operations through allocating tasks to front-desk staff and ensuring high efficiency of service. Directs and coordinates the activities of the front desk, reservations, guest services, and telephone areas.

ЦАХИЛГААНЧИН

Цахилгааны засварын ажлуудыг цаг хугацаанд нь чанартай гүйцэтгэх Гэмтэл эвдрэл гарахаас урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах Гарсан эвдрэл гэмтлийг хурдан шуурхай засварлах Барилгын цахилгааны шугам тоноглолын байдалд байнгын хяналт шалгалт хийж, засвар хийх хугацаа, хэмжээг тодорхойлж шийдвэрлүүлэх

ЯПОН ХООЛНЫ ТОГООЧ

Япон рестораны гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж ажиллах

ТУСЛАХ ТОГООЧ

Үндсэн гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж ажиллах

ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН МЭРГЭЖИЛТЭН

Хүний нөөцийн хэлтсийн бүх үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх;

АЖ АХУЙ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, аж ахуйн туслах ажлуудыг гүйцэтгэх.      

ЕРӨНХИЙ НЯГТЛАН БОДОГЧ

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу НББ-ийн бүх баримт хянах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.

ХАБЭА-н мэргэжилтэн

Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн сургалт, зааварчилгааг батлагдсан журам, хөтөлбөрийн дагуу зохион байгуулах

SALES & MARKETING MANAGER

Responsibilities: Develop and implement a sales plan that drives revenue growth and exceeds targets Proactively identify and pursue new business opportunities, including corporate accounts and group bookings Build and maintain strong relationships with existing clients to ensure repeat business Work closely with other departments to ensure seamless operations and exceptional guest experiences Attend industry events and tradeshows to promote the hotel and build brand awareness Prepare and present sales reports and forecasts to senior management Monitor market trends and competitor activity to identify opportunities and challenges Negotiate contracts and pricing with clients to maximize profitability

Гал тогооны туслах ажилтан

Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх

АЖИЛЧДЫН ХООЛНЫ ТОГООЧ

Ажилчдын хоолны газрын хоол үйлдвэрлийн үйл ажиллагааг гүйцэтгэх

MARKETING MANAGER

Is responsible for Marketing and Communication management activities of the Hotel. Roles and responsibilities described in the Job description.

ЗАРДАЛ ХЯНАГЧ НЯГТЛАН БОДОГЧ /COST CONTROLLER/

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.

ЗӨӨГЧ /бүтэн цагийн, байнгын ажлын байр/

Хоол ундаа үйлчилгээний ажлыг гүйцэтгэх

БАРТЕНДАР

Жорын картын дагуу уух зүйлсийг бэлдэж, үйлчлүүлэгчдэд үйлчлэх. Үйлчлүүлэгчдийн хэрэгцээ, хүлээлтэнд нийцүүлэн сонгодог, шинэлэг уух зүйлсийг бэлтгэх.

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

УГААЛГА, ХИМИ ЦЭВЭРЛЭГЭЭНИЙ АХЛАХ АЖИЛТАН

Зочид буудлын угаалгын хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан гүйцэтгэх.      

ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээний ажлуудыг гүйцэтгэх.      

Угаалга цэвэрлэгээ хариуцсан зохион байгуулагч

Зочид буудлын ресторануудын заал болон гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга болон хангамж, бараа материалын бүх төрлийн үйл ажиллагааг хариуцаж ажиллах

МЭДЭЭЛЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН МЭРГЭЖИЛТЭН

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу Мэдээллийн технологитой холбоотой бүх үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, хариуцан гүйцэтгэх.

Гал тогооны туслах ажилтан /Угаалга, бэлтгэл/

Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх

ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээний ажлуудыг гүйцэтгэх.      

ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН МЭРГЭЖИЛТЭН

Хүний нөөцийн хэлтсийн бүх үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх, тэр дундаа бүрдүүлэлт сонгон шалгаруулалт дээр голлон ажиллах;

ЗАРДАЛ ХЯНАГЧ НЯГТЛАН БОДОГЧ /COST CONTROLLER/

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, Залаатын ам

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.