Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Аяан Хотелс энд Ресортс ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
ӨРӨӨ ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээний ажлуудыг гүйцэтгэх.      

Гал тогооны туслах ажилтан /Угаалга, бэлтгэл/

Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх

ЗӨӨГЧ

Хоол ундаа үйлчилгээний ажлыг гүйцэтгэх

ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН МЭРГЭЖИЛТЭН

Хүний нөөцийн хэлтсийн бүх үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх;

ЯПОН ХООЛНЫ ТОГООЧ

Япон рестораны гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж ажиллана  

ЦАХИЛГААНЧИН

Цахилгааны засварын ажлуудыг цаг хугацаанд нь чанартай гүйцэтгэх Гэмтэл эвдрэл гарахаас урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах Гарсан эвдрэл гэмтлийг хурдан шуурхай засварлах Барилгын цахилгааны шугам тоноглолын байдалд байнгын хяналт шалгалт хийж, засвар хийх хугацаа, хэмжээг тодорхойлж шийдвэрлүүлэх

Stewarding manager

Stewarding manager provides required support to successfully maintain sanitation and cleanliness standards in all kitchen and food service facilities, including loading bays and kitchen equipment.

РЕСТОРАНЫ ЗОХИОН БАЙГУУЛАГЧ

Зочидод чанартай бүтээгдэхүүн, үйлчилгээг хүргэхийн тулд рестораны үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах. Зочид буудлын стандартын дагуу үйлчилгээг өндөр түвшинд байлгах ба зочдын сэтгэл ханамжийг өндөр түвшинд хүргэх.

САНТЕХНИКЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийн дагуу.

КАМЕР ХЯНАЛТЫН АЖИЛТАН /эмэгтэй/

Зочид буудлын аюулгүй байдлын камер хяналтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг гүйцэтгэх  

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

ЯПОН ХООЛНЫ ТОГООЧ

Япон рестораны гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлж ажиллана  

EXECUTIVE SOUS CHEF

Executive Sous Chef is responsible to assist the . Also assistsing in supervising all kitchen areas to ensure a consistent, high-quality product is produced. 

SALES & MARKETING MANAGER

Responsibilities: Develop and implement a sales plan that drives revenue growth and exceeds targets Proactively identify and pursue new business opportunities, including corporate accounts and group bookings Build and maintain strong relationships with existing clients to ensure repeat business Work closely with other departments to ensure seamless operations and exceptional guest experiences Attend industry events and tradeshows to promote the hotel and build brand awareness Prepare and present sales reports and forecasts to senior management Monitor market trends and competitor activity to identify opportunities and challenges Negotiate contracts and pricing with clients to maximize profitability

НЯГТЛАН БОДОГЧ

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу төлбөртэй холбоотой бүх баримт бичгийг цуглуулж, хянах, өглөг төлөх төлбөрийн хүсэлт гаргах, гүйцэтгэх, холбогдох тайланг бэлтгэх.

Гал тогооны туслах ажилтан /Угаалга, бэлтгэл/

Зочид буудлын ресторануудын гал тогооны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, угаалга хийх

АЖ АХУЙ, ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ АЖИЛТАН /ЭРЭГТЭЙ/

Зочид буудлын дотор болон гадаа орчны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээ, аж ахуйн туслах ажлуудыг гүйцэтгэх.      

САНТЕХНИКЧ

Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан чиг үүргийн дагуу.

ХАБЭА-н мэргэжилтэн

Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001 стандартуудын холбогдох бодлого, дүрэм журмыг дагаж мөрдөх, хэвшүүлэх, сайжруулах Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн сургалт, зааварчилгааг батлагдсан журам, хөтөлбөрийн дагуу зохион байгуулах

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

НЯРАВ - цалинтай дадлага

Зочид буудлын бараа материал, анхан шатны баримтуудыг цэгцлэх, үдэх, архивлах, бүртгэх

ЗАРДАЛ ХЯНАГЧ НЯГТЛАН БОДОГЧ /COST CONTROLLER/

Зочид буудлын бодлого, журмын дагуу үйл ажиллагааны өртөг, зардлыг тооцоолол хийх, хянах, холбогдох тайланг бэлтгэх.

EXECUTIVE SOUS CHEF

Executive Sous Chef is responsible to assist the . Also assistsing in supervising all kitchen areas to ensure a consistent, high-quality product is produced. 

НЯРАВ

Зочид буудлын бараа материалыг зохих ёсоор хадгалах, хариуцах Бүх барааны хөдөлгөөнийг бүртгэж, барааны хөдөлгөөн нь Зочид буудлын бүртгэлийн бодлогод нийцэж байгаа эсэхийг баталгаажуулах.

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Баянзүрх дүүрэг, Залаатын ам

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.