Байгууллагын ажилтануудад эрүүл ахуйн стандарт хангасан бүтээгдэхүүн хоолоор үйлчлэх Хоолны амт чанар гарцыг хариуцах Гал тогооны дэг журам, үйлдвэрлэл ариун цэвэр болон туслах тогооч угаагчийн өдөр тутмын ажлыг зохион байгуулах
Гал тогоо болон үйлчилгээний танхим цэвэрлэх Аяга таваг хоол боловсруулсан тоног төхөөрөмжийг угаах тогоочид хоол хийхэд нь туслах Хоолны материал угаах, хальс бусад зүйлээс салгах, хэрчих хэмжих Гал тогооны ариун цэврийг бүрэн хангах
Хоолны газар ажиллаж мэргэшсэн анхан шатны боловсруулалт хийж чаддаг. Өдөр орой хоолны орц материалын бүрэн бэлтгэхийг хариуцах. Гал тогооны ариун цэвэр хоол хүнсний зохистой дадлыг мөрдөх, хэвшүүлэх .
Борлуулалтын үйл ажиллагааг дэмжих судалгаа хийх, харилцагч байгууллагуудын уулзалтуудыг зохион байгуулах Гэрээ боловсруулах, батлуулах, хэрэгжилтийг хангуулах Харилцагч байгууллагуудын үйл ажиллагааны хяналт, зохион байгуулалтыг хийх
Энтертэйнмент төвүүдэд үйлчилгээний стандартын дагуу чанартай үйлчилгээ үзүүлэх Бүтээгдэхүүн үйлчилгээг борлуулах
Энтертэйнмент төвүүдэд кассын бичилт хийж, үйлчилгээ үзүүлэх Бүтээгдэхүүн үйлчилгээг танилцуулж, борлуулалт хийх
-Компанийн бараа материал, хөрөнгийг бүрдэл болсон баримтаар орлогод авч, зарлага гаргах. -Компанийн хөрөнгө, материалын хөдлөлийн тайланг тогтоосон хугацаанд, дагалдах баримтын бүрдлийн дагуу үнэн зөв гаргаж тайлагнах, баталгаажсан үлдэгдлийн мэдээллээр удирдлагыг хангах.
Байгууллагын жилийн төсөвт холбогдох ажлын цар хүрээний дагуу хэлтэс нэгжүүдийг мэдээллээр хангах Байгууллагын бараа материалын тайлан тооцоо, тооллого болон бүхий л бүртгэл санхүүгийн тооцоог хийн ажиллана