Бараа бүтээгдэхүүний дуусах хугацаа шалгах, өрөлт хураалт ,нөхөлт, зэргийг гүйцэтгэн
Үйлчилгээний стандартыг баримтлан хөнгөн шуурхай үйлчлэх, Захиалга өгөх, авах, Хүнсний аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах
Хариуцсан ажилчдаа удирдлагаар ханган сургаж хөгжүүлэх Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Ажилын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүрэг гүйцэтгэх
Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнээр технологийн дагуу амт чанартай хоол, зууш үйлдвэрлэх болон тухайн өдөр үйлдвэрлэгдсэн хоол, зуушнаас дээж авч тэмдэглэл хөтлөж, хүнсний аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын дагуу эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хяналт тавьж ажиллана.
Бараа бүтээгдэхүүнийг ачих болон буулгахдаа няравын хамт санхүүгийн холбогдох баримтан дээрх тоотой тулган хянуулж ачиж зөөвөрлөх ингэхдээ бараа бүтээгдэхүүнийг хагалж гэмтээлгүй хорогдол гаргахгүйгээр түргэн шуурхай ачиж зөөвөрлөх
Түргэн хоолны рестораны сав суулга, аяга таваг болон бусад хэрэгслийг стандартын дагуу угаах, хэрэглэсэн сав, багаж, хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж, ажлын байрны цэвэрлэгээг ариутгалын журмыг баримтлан угааж, ариутган дараагийн үйлчилгээнд бэлэн байлгаж ажиллана.
Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнээр технологийн дагуу амт чанартай хоол, зууш үйлдвэрлэх болон тухайн өдөр үйлдвэрлэгдсэн хоол, зуушнаас дээж авч тэмдэглэл хөтлөж, хүнсний аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийг хадгалалтын дагуу эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хяналт тавьж ажиллана.