Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль тогтоомж стандартын дагуу байгууллагын ажилтны аюулгүй байдал, эрүүл ахуйг хангах, осол эндэгдлээс урьдчилан сэргийлэх, шаардлагатай сургалтуудыг зохион байгуулах; Тэргүүлэх ач холбогдол бүхий хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн менежментийн тогтолцоог бий болгон хөгжүүлэх, нийт ажилтныг хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн мэргэжлийн зохицуулалт, арга зүйгээр хангах;
Харилцагч болон хэрэглэгчийн тоог нэмэгдүүлэх, удаан хугацааны түншлэл бий болгох; Компанийн болон бүтээгдэхүүний нэр хүндийг хамгаалж, маркетингийн хэрэгжүүлж буй бүх төрлийн үйл ажиллагаа болон хөтөлбөрийг харилцагчид дамжуулж хүргэх;
Компанийн хэмжээнд хийгдэж байгаа бүх төрлийн эх бэлтгэлийн ажлыг чанарын өндөр түвшинд давтагдашгүй хэлбэрээр хийж гүйцэтгэх, лого боловсруулах
Шингэн хүнсний үйлдвэрийн агуулахад бараа буулган авч хураах; Бараа материалын агуулахаас зарлагаар гаргаж байгаа барааг бэлтгэх; Бараа материалын агуулахын эмх цэгцийг хариуцах; Агуулахын барааны хадгалалт хамгаалалтыг хангах; Агуулахын барааны тооллогонд оролцох;
Үйлдвэрлэлийн байрыг технологийн горимын дагуу чанарын шаардлага хангасан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулж ариун цэвэр, эрүүл ахуй, халдвар хамгаалалын дүрмийг баримтлан цэвэрлэх, ажиллагсдын ажиллах таатай цэвэр орчныг бүрдүүлэх, Ажилтнуудын хувцсыг хуваарийн дагуу угааж цэвэрлэж, индүүдэх, Ажлын байрны хөдөлмөр аюулгүй байдал эрүүл ахуй, ариун цэврийн дүрмийг баримталж ажиллана.
Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжүүдийн жигд тасралтгүй, найдвартай үйл ажиллагааг хангах, засвар үйлчилгээ, тохиргоо хийх, эвдрэл гэмтлээс урьдчилан сэргийлэх, үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг дэмжин ажиллах; Өдөр шөнийн ээлжээр ажиллана.
Бараа материалын агуулахад бараа буулган авч хураах; Бараа материалын агуулахаас зарлага гаргаж байгаа барааг бэлтгэх; Бараа материалын агуулахын эмх цэгцийг хариуцах; Агуулахын барааны хадгалалт хамгаалалтыг хангах;
Хүнсний материалыг стандарт технологийн дагуу анхан шатны бэлдэц хийх, дэмжлэг үзүүлэх Цайны газрын эрүүл ахуй, халдвар хамгаалалын дүрмийг баримтлан цэвэрлэх, ажиллагсдын хооллох таатай цэвэр орчныг бүрдүүлэх. Ажлын байрны хөдөлмөр аюулгүй байдал эрүүл ахуй, ариун цэврийн дүрмийг баримталж ажиллах
Байгууллагын санхүүгийн үйл ажиллагааг санхүү бүртгэлийг хууль журам, стандартын дагуу үнэн зөв хөтлөн явуулах, байгууллагын өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт, хамгаалалтын байдалд хяналт тавих, цалин хөлсний тооцоо хийх, харилцагчийн тооцоо бүртгэх, удирдлагыг санхүүгийн мэдээллээр хангах, эд хариуцагч нарын ажилд хяналт тавьж, удирдлагаар ханган ажиллах;
ТУЗ-ын дэргэдэх аудитын хорооны удирдлага дор ажиллана; Дотоод аудитын үйл ажиллагааг дотоод аудитын олон улсын стандарт, батлагдсан төлөвлөгөө удирдамжийн дагуу үр дүнтэй зохион байгуулах, хэрэгжүүлэх; Компанийн үйл ажиллагаанд дүгнэлт шинжилгээ хийж зөвлөмж өгөх;
Гадаад зах зээл, зах зээлийн чиг хандлагыг байнга судалж, дүн шинжилгээ хийх, боломжуудыг эрэлхийлэх; Гадаад түншүүдтэй холбоо тогтоох, харилцах, үр ашигтай хамтын ажиллагааг бий болгох, шинэ хэлэлцээр хийх, бүтээгдэхүүнийг туршихаас эхлэн нэвтрүүлсний дараах хяналт, эргэх холбоог хангаж ажиллах;
Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийг стандарт болон ажлын зааврын дагуу явуулж, тоног төхөөрөмжийн үйл ажиллагааг жигд тасралтгүй ханган ажиллах;
Зах зээлийн судалгаа шинжилгээ хийж, зах зээлийн боломжийг тодорхойлох, компанийн бизнес төлөвлөгөөг боловсруулах, түүний дагуу хэрэгжүүлэх, бизнесийн үр ашгийг нэмэгдүүлэх шаардлагатай тооцоо судалгааг хийх, санал санаачилга гаргаж ажиллах;
Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмж, үйлдвэрийн урсгал шугаман төхөөрөмжүүд, машин техник, инженерийн шугам хоолойн засвар үйлчилгээ, тохиргоо хийх, эвдрэл гэмтлээс урьдчилан сэргийлж, тасралтгүй ажиллагааг хангах
Компанийн дотоод, гадаадын худалдан авалтанд судалгаа шинжилгээ хийж, бэлтгэн нийлүүлэгчийг судлан сонгож, чанартай үр ашигтай худалдан авалт хийж, худалдан авалттай холбоотой бүртгэл хөтөлж, тайлан мэдээ бэлтгэж, дүн шинжилгээ хийх
Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийг стандарт болон технологийн зааврын дагуу явуулж, үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг жигд тасралтгүй ханган ажиллана; Ажлын байрны эрүүл ахуй, ариун цэвэр, хөдөлмөр хамгаалал болон техникийн аюулгүй байдлыг ханган ажиллана;
Оффист ирсэн харилцагч, зочид төлөөлөгчийг угтан авах, болон тэднийг чиглүүлж үйлчлэх, гаднаас харилцагч ирснийг байгууллагын ажилчдад мэдэгдэх, телефон утас авах, байгууллага доторх болон гадаад мэдээ, мэдээллийг хурдан шуурхай дамжуулах, ажилтнуудын өдөр тутмын ажлын тав тухтай орчин нөхцөлийг хангах
Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааны чанар хангалтыг “Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн хяналтын журам”, “Ариун цэвэр эрүүл ахуйн журам”-ын шаардлагад нийцүүлэн түүхий эд материалаас эхлэн бэлэн бүтээгдэхүүн гарах хүртэлх шат дамжлагад хяналт тавих, дээж авах, бүртгэлжүүлэх, лабораторийн шинжилгээний үр дүнгийн дагуу холбогдох арга хэмжээг авч хэрэгжүүлэх, үл тохирлоос сэргийлэх