Борлуулалтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг холбогдох хууль дүрэм журмын хүрээнд хөтлөх Нягтлан бодох бүртгэлийн холбогдох тайланг цаг хугацаанд нь гаргах Тооллого зохион байгуулах, гүйцэтгэх Авлага, өглөгийн тооцоо хийх
Караокены өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнах Зочдод дээд зэргийн үйлчилгээ үзүүлэх ажлыг зохион байгуулах
Ирсэн зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ
Кофе, шейк, нэрийн цай болон бусад бүтээгдэхүүнийг технологийн дагуу бэлтгэх Зарагдаж буй бүтээгдэхүүнүүдийг хугацаа, тоо ширхэгт хяналт тавих
Хуваарилагдсан өрөөг стандартын дагуу цаг хугацаандаа цэвэрлэх Эрүүл ахуйн стандартууд, халдвар хамгааллын стандарт, дүрэм журмыг чанд мөрдөж ажиллах Ажлын багаж хэрэгслээ эмх цэгцтэй байлгаж, ариг гамтай ашиглах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх
Үйлчлүүлэгчийн эрэлт хэрэгцээнд нийцүүлэн захилга хийх, орлого нэмэгдүүлэх Гэрээт байгууллагуудтай урт хугацааны хамтын харилцааг хөгжүүлэх Утсаар болон онлайн захиалга авах Буудал болон рестораны үйлчилгээнд хяналт тавих
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах
Монгол хоолыг батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Гал тогооны орчны эрүүл ахуйг дээл зэргээр хангах
Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Солонгос, Монгол хоол, сет хоол гаргах, мах шарах
Хуваарилагдсан өрөөг стандартын дагуу цаг хугацаандаа цэвэрлэх Эрүүл ахуйн стандартууд, халдвар хамгааллын стандарт, дүрэм журмыг чанд мөрдөж ажиллах Ажлын багаж хэрэгслээ эмх цэгцтэй байлгаж, ариг гамтай ашиглах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэх
Сар улирлын төлөвлөгөөг боловсруулж, батлуулах, хэрэгжүүлэх, хэрэгжилтэд хяналт тавих Төлөвлөгөөт ажлын тайланг гарган удирдлагад танилцуулах, шинэ санал санаачилга дэвшүүлэн ажиллах Өөрийн багийг бүрдүүлэн, сургаж хөгжүүлэх, чиглэл өгч ажиллах Ажлын байрны хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуй, дотоод дүрэм журмыг мөрдүүлэн ажиллах
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Кассын бичилт хийх Харилцагч үйлчлүүлэгчдийн худалдан авалтын тооцоог хийх Бэлэн мөнгөний гүйлгээг хариуцах